skip to Main Content
Påskehilsen

Påskehilsen

Til nye og gamle AHIF medlemmer:

Korona-pandemien går på andre året og vi kan dessverre ikke møtes i våre lokaler som vi pleier – enda.

På denne tida skulle vi ha avholdt årsmøte, planlagt vårens aktiviteter med medlemsmøter, dugnad på gården og 17 mai feiringen. Årsmøte må vi igjen utsette til et tidspunkt som er trygt.

De fleste av oss har klart oss rimelig bra under pandemien med arbeid og økonomi, men noen sliter. Service yrker er hardt rammet og vi føler med dem. Vi er alle berørt!

Hva gjør så forenings styret nå om dagen? Jo: Vi verver nye medlemmer! Over ti medlemsbedrifter har kommet il i året som har gått! Vi deltar i næringsforeningens styrearbeid der vi støtter opp om vår leder: Morten Haakstad`s utmerkede arbeid med å fronte næringssaker i regionen. ( Batterifabrikk etc.) Vi har satt ned en egen jubileumskomite der tidligere leder Knut Guttormsgaard ønsker å samle en gjeng til å lage fest når foreningen blir 175 år i 2022. ( Da må vi kunne feste uten restriksjoner! ) Og vi planlegger opprustning av gården vår i Bendiksklev. I første omgang skal den males utvendig. Så ser vi framover og gleder oss til å kunne treffes igjen til sammenkomster- når pandemien roer seg og det blir mulig!

Ta vare på dere selv og nyt vår sola!
GOD PÅSKE!

– Tellef T. Christensen, leder

Back To Top