skip to Main Content
Blikkenslager Elisabeth Heien

Blikkenslager Elisabeth Heien

Elisabeth startet opp bedriften i 2017, og har i dag 7 ansatte, der i blant hennes tidligere læremestre. Vi er godkjent opplæringsbedrift og har for tiden én lærling som nærmer seg svennebrev.

Med vår brede og allsidige erfaring innen blikk, lar vi oss ikke stoppe når det komme til utfordringer. Vi strekker oss langt for å levere det perfekte produkt som du og ditt prosjekt ønsker seg, enten du er proffkunde eller privatperson.

Med våre samarbeidspartnere hjelper vi deg også gjerne med å komme i kontakt med de rette fagfolkene, for utførelse av eventuelt arbeid som behøves før blikket kan monteres. Vi samarbeider med tømrere, taktekkere, ventilasjonsmontører og murere. Dette for å hjelpe deg som kunde med å få det beste resultatet utført av de rette fagfolkene.

Går du med et prosjekt i tankene, og lurer på om blikk kan være løsningen? Gi oss din utfordring og bli overrasket over hva vi kan hjelpe deg med!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Vi har nå ledig kapasitet til å serve deg raskere en noen gang! I dag har vi et team på seks, to jenter og fire gutter. Vi har breddekompetanse, og begir oss ut på alt innen faget.

Våre åpningstider er 07:30 til 15:30, mandag – fredag.

Kontaktinfo:
Telefon: +47 97 40 30 00

E-post: post@rosablikk.no

Sømsveien 183, 4870 Fevik

Nettside: https://rosablikk.no

Back To Top